| Bucătării Germane de Calitate|Cele mai mici preturi|0721 212 952

Servicii

Serviciile oferite

 

Un mobilier de calitate trebuie însoţit întotdeauna de servicii de calitate. Nobilia monitorizeaza serviciile oferite pe toată durata colaborării cu clientul.

 

Schiță și planificare

În prima etapa vom contura spațiul bucătăriei în baza unor măsurători aduse de dumneavoastră. În această etapă vom pune în plan toate elementele ce compun spațiul și anume ferestre și uși, calorifere și centrală termică unde va fi cazul, racordurile pentru apa, prizele și instalația de gaz. Împreună cu un consilier specializat, se va alege mai apoi gama potrivită împreună cu finisajele și accesoriile dorite. De asemenea se vor lista necesitățile și utilitatea corpurilor ce vor compune bucătăria în așa fel încât primul pas în schițarea bucătăriei dvs să fie complet informat.

measuring-people-1

Proiectare

După realizarea schiței planului, urmează proiectarea 3D a bucătăriei dvs , în funcție de datele colectate la pasul anterior. După ce proiectul va fi conturat, vă vom prezenta în format computerizat bucătăria dvs Nobilia , care va avea finisajele alese împreună și electrocasnicele dorite, pentru care vă vom oferii consiliere specializată.

Bucatarie Riva

Bucatarie Riva

 

Semnarea contractului și măsurătorile finale

După ce proiectarea a fost finalizată, urmează deplasarea la domiciliu pentru măsurătorile finale. Vom verifica proiectul construit în showroom pentru a ne asigura că se potrivește spațiului dvs , urmând să poziționăm astfel și cotele finale , împreună cu accesul la racordurile de apă și gaz pentru electrocasnice.

În urma acestei verificării finale, se va semna un contract între dvs și Nobilia, contract în baza căruia vom lansa comanda la fabrica din Germania. La semnarea contractului se va achita un avans de 50% din suma totală, urmând ca suma ramasă să fie achitată la sosirea bucătăriei la sediul Nobilia. Contractul va include și o garanție de 5 ani , împreună cu instrucțiunile de întreținere și folosire a mobilierului dvs.

 

masuratori

Încheierea contractului

La plasarea comenzii bucătăriei Nobilia se va semna un contract între dumneavoastră şi dealerul Nobilia, Auto Tunning. După semnarea contractului se achita un avans de 50% din valoarea bucătăriei Nobilia, în lei la cursul BRD din ziua întocmirii contractului. În această etapă transmitem comanda dumneavoastră la fabrică din Germania.  Restul de 50% din valoarea bucătăriei Nobilia se va achita în momentul în care ajunge mobila în depozitul nostru, urmand mai apoi stabilirea montajului, impreuna cu clientul.

done deal

Transport și montaj

Nobilia va asigura transportul și montajul bucătăriei; echipa noastră de montatori profesioniști se va deplasa la domiciliu la data și ora stabilită împreună cu dvs pentru montaj și reglaje.

Acordăm o atenție sporită detaliilor și manipulării produselor, astfel încât dvs să vă puteți bucura de o bucătărie perfect funcțională chiar de la plecarea echipei noastre.

1911283_847702341942043_1985341874481692220_o