| Bucătării Germane de Calitate|Cele mai mici preturi|0721 212 952

Caracteristici Tehnice

Despre Nobilia – Aspectele considerate în producţia de bucătării

Producţie

Vă puteţi imagina o fabrică de mobilă care fabrică zilnic, un număr de bucătării egal cu numărul său de angajaţi? Dar dacă numărul acestora este 2.700 ?
Este uimitor , însă nu şi pentru Nobilia! Aici calitatea este motto-ul brandului şi fiecărei etape a procesului de producţie i se acordă atenţie maximă! Echipele de control al calităţii efectuează 16 controale pe zi (câte 8 pe schimb) şi erorile , practic, nu există. Tehnologia de fabricaţie utilizată , profesionalismul angajaţilor şi exigenţele impuse brandului recomandă Nobilia ca fiind cel mai performant brand european în domeniu.

Garanţie

Bucătăriile Nobilia beneficiază de o garanţie de 5 ani însă din experienţa deţinătorilor de Nobilia , durata de viaţă a acestora se situează între 15-20 ani!
Această longevitate are la bază o calitate ireproşabilă a materialelor şi a accesoriilor folosite, care sunt supuse unor teste de anduranţă în laboratoarele Nobilia , cu mult peste standardele europene. Aşadar, fronturilor şi blaturilor le sunt testate rezistenţa la zgâriere, la frecare, la diferenţe de temperatură (de la -20 grade Celsius până la + 60 grade Celsius), la imersie completă în apă ( 2 ore), la interacţiune cu diverse substanţe precum acetona (10 secunde), oţetul (o oră) , cafeaua (18 ore), uleiul de măsline (16 ore) şi calitatea acestora rămâne neschimbată! Feroneria este verificată de roboţi specializaţi şi este garantată la funcţionarea ireproşabilă circa 60.000 de cicluri.

Fronturi

Vă doriţi o bucătărie cu fronturi de pal, MDF lucios sau mat, vopsit, colorat, înfoliat sau cu imitaţii de lemn? Atunci noi suntem soluţia! Varietatea de culori şi finisaje ne dă posibilitatea de a crea peste 102.000 de variante de bucătării care , cu siguranţă că vor satisface şi cele mai exigente gusturi! Vă aşteptăm în showroom pentru a vă convinge !

 

Calitatea materialelor

Bucătăria este , pentru majoritatea dintre noi, locul unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului atunci când suntem acasă. Normal, ne dorim o bucătărie cu design plăcut , funcţională, dar mai ales fiabilă, nu-i aşa? Nobilia , în cei 70 de ani de experienţă a reuşit să se perfecţioneze permanent şi să ofere acum bucătării trainice, unde culorile se pastreză perfect timp de 10 ani, chiar sub acţiunea razelor UV, unde canturile aplicate cu tehnologie laser, ne dau siguranţa unui lucru bine făcut şi unde apa nu va pătrunde niciodată! Dacă “Made in Germany” înseamnă ceva pentru dumneavoastră , atunci noi suntem soluţia!

 

Test de umezeală

În bucătărie este întodeauna multă umezeală fie că este apă care stă pe suprafaţa de lucru fie că este aburul care persistă în timpul gătitului.
Pentru a putea garanta rezistenţa de durată la umezeală noi testăm modulele prin diferite procese.
De exemplu, testăm marginile mobilierului de bucătărie în abur fierbinte sau părţile metalice cu spray agresiv pe bază de sare, acestea permiţându-ne să simulăm durata unei vieţi de cel puţin 15 ani în testele noastre.

Test de temperatură

Colaborarea Nobilia cu aproape 70 de state situate pe toate continentele , cu condiţii climatice diferite, obligă producătorul să testeze materialele folosite în confecţionarea bucătăriilor la diferenţe de temeperaturi cuprinse între – 20 şi + 60 de grade Celsius, mediu uscat şi umed , iar rezultatele acestor teste demonstrează că bucătăriile Nobilia sunt acasă în toată lumea. Vă întrebaţi cum este posibil? Prin metode de laborator, specialiştii Nobilia comprimă 15 ani în 270 de ore, îmbătrânind artificial modulele noi iar rezultatele sunt spectaculoase. Bucătăriile rămân la fel de frumoase şi funcţionale şi după 15-20 de ani.

Teste de pătare și zgâriere

Bucătăria constituie o parte importantă a vieţii, astfel că este expusă multor tipuri de substanţe, de la acizi citrici la coloranţi puternici.
Pentru a face suprafeţele bucătăriilor potrivite pentru uzul zilnic facem teste chimice şi folosim obiecte aspre şi ascuţite şi simulăm folosirea mânerelor de zeci de mii de ori astfel încât suprafeţele pot să reziste întreaga viaţă a bucătăriei.